MMA Street Fight

Mma HoogvlietMeer dan 90% van alle straat gevechten gaat naar de grond. Wees niet één van die mensen die het grondgevecht negeren. Leer de effectieve MMA technieken en tactieken van ons moderne trainingsprogramma voor het grondgevecht op straat.
Wedstrijd MMA is geëvolueerd rondom wedstrijdregels. Wij gaan uit van een straat situatie waar je tegenstander wel kan bijten, krabben en naar je ogen zal steken en zelfs misschien gewapend is.

Free Fight

MMA, Street Fight, is bij ons een onderdeel van de Kickboks en Wing Chun lessen. Alle Free Fight en Kooi gevechten hebben de martial arts wereld gedwongen om te herzien wat werkelijk gevechtswaarde heeft. Wereldwijd wordt nu wel erkend dat het grondgevecht een noodzakelijk onderdeel van de training van elke all-round gevechtskunstenaar is.
Alle onnozele opmerkingen als “ik ga niet naar de grond” of “ik heb je al drie keer knock-out geslagen voor je mij naar de grond krijgt” ten spijt heeft de praktijk anders uitgewezen. Kijk naar de Kooi- of Free Fight gevechten. Als er een grondvechter een staande vechter naar de grond werkt. De staande vechter gaat echt niet vrijwillig, maar als een grondvechter je éénmaal op de grond heeft en je hebt er geen kaas van gegeten is het afgelopen met je.
Je wordt gedwongen op zijn regels te vechten en als je dat niet kunt heb je een heel groot probleem. Dus een basis kennis hier van is onmisbaar als je een all-round gevechtskunstenaar wilt zijn. Daarom is het grondgevecht, voor zowel de Kickboksers als de Wing Chun beoefenaren, een vast onderdeel van ons trainingsprogramma. Kom het een keer mee doen en ervaar dat het behalve nuttig ook nog ’s leuk is om te doen.